flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

 
                          
 
                                                                                                                  
                           ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД
ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
 
Н  А  К  А  З
 
м.ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКИЙ
 
  “06» грудня  2016 р.                                                                   № 33-01-05                                                                                                       
 
Про затвердження переліку
відомостей, що становлять службову
інформацію, та які можуть міститися в
документах з організації діяльності
Володимир-Волинського міського суду
 
На виконання вимогп.2 наказу Державної судової адміністрації України від 23 жовтня 2012 року №138 «Про затвердження Типового переліку відомостей, що становлять службову інформацію, та які можуть містити в документах з організації діяльності місцевих та апеляційних судів», частини 4 Типової інструкції про порядок ведення обліку, зберігання, використання і знищення документів та інших матеріальних носіїв інформації, що містять службову інформацію, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 19 жовтня 2016 року № 736 та з метою вдосконалення діяльності з ведення роботи щодо доступу до інформації в суді , відповідно до Закону України "Про доступ до публічної інформації",
 
 Н А К А З У Ю :
 
1.                Затвердити Перелік відомостей, що становлять службову інформацію, та які можуть міститися у документах з організації діяльності Володимир-Волинського міського суду Волинської області  (додається).
2.Вважати таким, що втратив чинність наказ голови суду від  25 жовтня 2012 року №12-01-06  «Про затвердження переліку  відомостей, що становлять службову  інформацію, та які можуть міститися в документах з організації діяльності Володимир-Волинського міського суду».
 
3.Головному спеціалісту Голіцину О.Г. розмістити  тексту цього наказу  на веб-сайті Володимир-Волинського міського суду Волинської області.
 
4. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.
 
Голова  суду                                                                                            Н Пікула
                          
ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ голови Володимир -   
Волинського міського суду
від 06.12.16 р. № 33-01-05
 
 
Перелік
відомостей, що становлять службову інформацію, та які можуть міститися в документах з організації діяльності
Володимир-Волинського міського суду Волинської області
 
1.                Відомості в організаційно-розпорядчих документах Володимир-Волинського міського суду Волинської області ( далі - суд) (накази, розпорядження, рішення, постанови, рекомендації), а також  що надсилаються апеляційним та місцевим судам Верховним Судом України, вищими спеціалізованими судами, ДСА України з питань забезпечення охорони державної таємниці, які містять службову інформацію.
2.                Відомості в документах суду, що містять службову інформацію інших державних органів, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій.
3.       Листи, відомості та інші матеріали, підготовлені виконавцями секретних документів, які містять відомості, що не становлять державної таємниці, але у разі розголошення яких, можливе настання перешкод для забезпечення охорони державної таємниці.
4.        Відомості в листуванні, нормативно-розпорядчих та облікових документах з питань оформлення допуску працівників суду до державної таємниці.
5.                Відомості в номенклатурі посад працівників суду, зайняття яких потребує оформлення допуску до державної таємниці.
6.               Відомості в документах діловодства з режимно-секретної роботи (номенклатура справ, описи справ, акти про виділення документів до знищення, акти передачі документів, журнали обліку, книга реєстрації та реєстри відправлення кореспонденції тощо).
7.            Відомості про організацію режимно-секретної роботи в суді, у разі розголошення яких можливе настання перешкод для забезпечення охорони державної таємниці.
8.         Відомості в документах з технічного захисту інформації (крім документів загального характеру та таких, які мають гриф обмеження доступу "Таємно" та "Цілком таємно").
9.        Відомості в документах з питань надання дозволів на проведення оперативно-технічних заходів та оперативно-розшукової діяльності (крім документів із грифом обмеження доступу "Таємно" та "Цілком таємно").
10.           Відомості у постановах голови суду про вжиття спеціальних заходів державного захисту.
11.           Відомості, що можуть міститися в документах суду:
які становлять внутрівідомчу службову кореспонденцію (доповідні, службові записки, накази тощо);
щодо організації та діяльності органів суддівського самоврядування з питань внутрішньої діяльності суду (протоколи зборів суддів; протоколи оперативних нарад тощо);
з організаційно-кадрової роботи суду (особові справи суддів та працівників апарату суду, з особового складу, щодо чисельності, складу та руху кадрів, надання відпусток, відрядження, атестації державних службовців апарату суду, дисциплінарні стягнення, проходження медичного огляду тощо);
з адміністративно-господарських питань діяльності суду (окрім інформації про розпорядження бюджетними коштами, володіння, користування чи розпорядження державним майном);
стосовно питань організації ведення роботи з аналізу судової статистики, вивчення та узагальнення судової практики, що передує публічному обговоренню та/або прийняттю рішень;
щодо внутрішньої організації ведення обліку, реєстрації та зберігання службових документів діяльності суду;
які містять матеріали службових розслідувань.
12.           Відомості, що можуть міститися в книгах обліку руху особових справ державних службовців апарату суду та трудових книжок і вкладишів до них.
13.   Звіт за формою №6 «Про чисельність працюючих та заброньованих військовозобов’язаних».
14.           Відомості, що можуть міститися в журналах обліку печаток і штампів суду.
15.      Відомості, що можуть міститися в обліково-статистичних картках на справи, реєстраційних журналах, алфавітних покажчиках справ, обліково-реєстраційних даних автоматизованої системи документообігу суду.
16.  Відомості, що можуть міститися в журналах обліку ділових зустрічей з іноземними делегаціями, групами та окремими іноземцями.
17.Відомості про забезпечення режиму секретності в разі введення правового режиму воєнного або надзвичайного стану (особливого періоду).
18. Інші відомості відповідно до частини 1 статті 9 Закону України «Про доступ до публічної інформації».