flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Засуджено громадянина за нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинило смерть потерпілого

26 червня 2019, 16:33

26 червня 2019 року Володимир-Волинським міським судом Волинської області було розглянуто кримінальне провадження по обвинувачення громадянина І. у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинило смерть потерпілого.

Як встановлено судом, 22 листопада 2019 року громадянин І. під час конфлікту, після спільного вживання алкогольних напоїв з власником помешкання громадянином З., діючи умисно, наніс численні удари руками та ногами в різні ділянки тіла останнього, внаслідок чого спричинив потерпілому З., тілесні ушкодження, які згідно висновку експерта відносяться до категорії тяжких тілесних ушкоджень за ознакою небезпеки для життя в момент заподіяння й внаслідок котрих потерпілий наступного дня помер від отриманих травм.

У судовому засіданні обвинувачений І. свою вину визнав частково та просив його суворо не карати.

Допитавши свідків та дослідивши зібрані докази, суд визнав винуватим громадянина І. у вчиненні вказаного злочину та призначив йому покарання у виді позбавлення волі на строк вісім років та стягнув з обвинуваченого матеріальну і моральну шкоду, заподіяну злочином.

Вирок суду не набрав законної сили та може бути оскаржений до Волинського апеляційного суду протягом тридцяти днів з дня його проголошення. З інформацією щодо тексту вироку можна ознайомитися за веб-адресою Єдиного державного реєстру судових рішень: http://www.reyestr.court.gov.ua. Справа № 154/215/19. Вирок суду від 26 червня 2019 року.