flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги учасників процесу та відвідувачів суду!

09 липня 2020, 12:21

Повідомляємо, що у одного з працівників Володимир-Волинського міського суду Волинської області лабораторно підтверджено діагноз COVID-19.

Чинне законодавство не передбачає призупинення роботи суду, а отже Володимир-Волинський міський суд Волинської області продовжує здійснювати судочинство, задля забезпечення доступу до правосуддя.

Разом з цим, з метою безпечного перебування у приміщенні суду,  на постійній основі  проводиться прибирання дезінфекційними засобами всіх поверхонь.

 Рекомендуємо громадянам подавати необхідні документи (позовні заяви, заяви, скарги, відзиви, пояснення, клопотання, тощо)  засобами електронного та поштового зв’язку, або через особистий кабінет в системі «Електронний суд».

Наполегливо просимо громадян, які є учасниками судових процесів утриматися від участі у судових засіданнях, якщо слухання не передбачають обов’язкової присутності учасників сторін, а також утримуватися від відвідин суду, якщо у вас є ознаки будь-якого вірусного захворювання.

 Просимо учасників судових засідань та відвідувачів суду з розумінням віднестись до вжиття вимушених протиепідемічних заходів задля запобігання поширення коронавірусу COVID-19.

 

Дякуємо за розуміння і будьте здоровими!